Apr 20, 2019 Last Updated 12:00 AM, Apr 11, 2019

01.05.2019 - ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Διαβάστηκε 201 φορές
Βαθμολογήστε αυτή την εκδρομή
(0 ψήφοι)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ- ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ-

ΤΑΦΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ  -ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ- ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ- Ι. ΜΟΝΗ ΟΡΜΥΛΙΑΣ  1-4/5

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ                                 

ΗΜΕΡΑ 1η  Καλό μήνα! Σήμερα πρωί στις 6 θα ξεκινήσουμε για μια εξόρμηση στην κεντρική Μακεδονία και τη Χαλκιδική !Πρώτη διανυκτέρευση θα γίνει στη Θεσσαλονίκη  με την εξης διαδρομή: Γαργαλιάνοι –Τρίπολη στάση. Κατόπιν μέσω Αττικής οδού  άλλη στάση στην περιοχή Μαλακάσας στο Σχιματάρι. Επόμενη στάση στη  Λαμία  , κατόπιν  Λάρισσα και καταλήγουμε το απόγευμα στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας , χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πόλη. Σας προτείνουμε βόλτα στο Λευκό ΠΎΡΓΟ σήμα κατατεθέν της πόλης και στην όμορφη παραλιακή της βόλτα. ΔΙΑΝΥΚΤΈΡΕΥΣΗ.

ΗΜΕΡΑ 2η   Πρωινό στο ξενοδοχείο και άμεση αναχώρηση για την Χαλκιδική . Σήμερα θα πάμε στο τρίτο πόδι της  που είναι συνιφασμένο με την μοναστική πολιτεία του Αγ. ΌΡΟΥΣ. Θα περάσουμε την Ιερισσό μέσα από μια πολύ γραφική διαδρομή όπου το πεύκο ακουμπάει τη θάλασσα και θα καταλήξουμε στην ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ. Από κεί θα πάρουμε το ειδικό πλοίο για να κάνουμε μια κρουαζιέρα στο Αγ. Ορος. Μέσα από το σκάφος θα δούμε μεγάλα και ονομαστά μοναστήρια θα μάθουμε την ιστορία τους από την ξενάγηση και θα προσκυνήσουμε ιερά λείψανα Αγίων τα οποία θα μας κατεβάσουν οι μοναχοί του όρους στο πλοίο μας. Η κρουαζιέρα αυτή δειαρκεί 4 ώρες και αφού τελειώσει θα μείνουμε στην Ουρανούπολη όπου θα έχουμε μεσημεριανό φαγητό. Αναχώρηση  για το τάφο του ΑΓΊΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ. Προσκύνημα και επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.  Αν επιθυμείτε μπορούμε το βράδυ να κάνουμε βόλτα ή να οργανώσουμε ένα γλέντι στα Λαδάδικα  .Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 3η Πρωινό . Σήμερα θα έχουμε μια πολύ ωραία ξενάγηση στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Με ξεναγό θα επισκεφτούμε τα ΚΑΣΤΡΑ , την Αψίδα του Γαλερίου με όλο το Ρωμαικό οικοδόμημα , ΤΗΝ ΡΟΤΟΝΤΑ, τις παραδοσιακές βυζαντινές εκκλησίες , (ΑΓ. Σοφία , Παναγία Δεξιά  κ.α)Θα συνεχίσουμε προς την παραλία της ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗς, με τα καινούργια μνημεία  θα βγάλουμε φωτογραφίες στο άγαλμα του ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΥ . Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για το πρώτο πόδι της ΧΑΛΚΙΔΙΚΉς τη χερσόνησο της Κασσανδρας και θα επισκεφτούμε το Σπήλαιο των ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ. Συνεχίζοντας θα φτάσουμε στον Πολύγυρο στάση και επίσκεψη στην Ι.μονή ΟΡΜΥΛΙΑΣ. Πρόκειται για ένα καινούργιο μοναστήρι με 120 μοναχές το οποίο είναι μετόχι του Αγίου Ορους. Εχει ιδρυθεί το 1973 από ομάδα καλαιογραιών από τα Μετέωρα. Εκτοτε έχει αναπτυχθεί και προσφέρει μεγάλη φιλανθρωπική δράση σε όλη τη Χαλκιδική. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, χρόνος ελεύθερος διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 4η Μετά το πρωινό θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην αγορά της πόλης. Πριν το μεσημέρι θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. Θα γυρίσουμε από τα Τέμπη –Λάρισα -Λαμία –Αττική -Τρίπολη. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση θα φτάσουμε στον προορισμό μας το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ –ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΤΙΜΗ: 187 ευρώ το άτομο.

Περιλαμβάνει:

  1. Τρεις διανυκτερεύσεις με πρωινό στην Θεσσαλονικη σε ξενοδοχείο 3* σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια.
  2. Ολες τις μεταφορές όπως στο πρόγραμμα με πολυτελές λεωφορείο
  3. –Εμπειρο συνοδό αρχηγό του γραφείου μας
  4. Την αμοιβή του ξεναγού στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Δεν περιλαμβάνει τα εισητήρια  της κρουαζιέρα ςστο Αγ. Ορος (10-15 ευρώ το άτομο αναλόγως με τον αριθμό των  ατόμων), το φόρο του ξενοδοχείου 1,50 ευρώ τη βραδιά το δωμάτιο,  τα εισητήρια των αρχαιολογικών χώρων.

Kalkavoura Travel

Πρακτορείο: Kalkavoura Travel
Τηλέφωνα: 2763023805 - 6972871475
Email: info@kalkavoura-travel.gr
Ιστότοπος: www.kalkavoura-travel.gr

Δημοφιλή άρθρα

Facebook

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 1060 επισκέπτες και κανένα μέλος