Jun 22, 2021 Last Updated 7:19 AM, Jun 14, 2021

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 28/6-1/7

Διαβάστηκε 434 φορές
Βαθμολογήστε αυτή την εκδρομή
(0 ψήφοι)

Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ- ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΦΥΡΙ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ –Ι. ΜΟΝΗ ΠΟΡΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ- ΕΛΑΤΗ


Ημέρα 1 η Αναχώρηση το πρωί ώρα 6 από τους Γαργαλιάνους με προορισμό τη γέφυρα του Ρίου. Διέλευση ,στάση. Εν συνεχεία με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση (Μπράλλος- Λαμία ) θα πάρουμε τον καινούργιο δρόμο- ΕΘΝΙΚΉ ΟΔΟ που θα μας οδηγήσει στα Τρίκαλα νωρίς το απόγευμα . Τα Τρίκαλα είναι μια όμορφη σύγχρονη πόλη που την διασχίζει ο ποταμός ΛΗΘΑΙΟΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος . Περπατείστε την όμορφη πόλη , απολαύστε
παραδοσιακές γεύσεις στην γραφική συνοικία ΜΑΝΑΒΙΚΑ και καταλείξτε στο σήμα κατατεθέν της πόλης το ΡΟΛΟΙ. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2 η Πρωινό και αναχώρηση για τα ΜΕΤΕΩΡΑ. Ποιος δεν έχει ακούσει για τους πέτρινους βράχους όπου πάνω τους είναι χτισμένα βυζαντινά μοναστήρια κτίσματα απαράμιλλης αρχιτεκτονικής ομορφιάς και αξίας? Από όλον τον κόσμο έρχονται για να θαυμάσουν , να προσευχηθούν με δέος στον θεό αλλά και την ανθρώπινη πίστη. Δύο από τα μοναστήρια θα επισκεφτούμε σήμερα.Την Ι. μονή ΡΟΥΣΣΑΝΟΥκαι την Ι. ΜΟΝΗ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Η θέα από τους Ι.Βράχους θα μας καταπλήξει. Κατόπιν θα επισκεφτούμε την πόλη της Καλαμπάκας και το μουσείο Φυς. ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Χρόνος ελεύθερος στην Καλαμπάκα και κατόπιν αναχώρηση για Πύλη . Επίσκεψη στο βυζαντινό μνημείο της ΠΟΡΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ και το ιστορικό γεφύρι του ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ. Μέσα από μια φανταστική διαδρομή ανάμεσα στα έλατα θα φτάσουμε στην Ελάτη όπου θα έχουμε μεσημεριανό γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο , χρόνος ελεύθερος , διανυκτέρευση.

Ημέρα 3 η Πρωινό και κατόπιν αναχώρηση για τη λίμνη ΠΛΑΣΤΗΡΑ. Φτάνουμε στη λίμνη επισκεπτόμαστε το Φράγμα , την μονή Κορώνης . Γεύμα στις όχθες της λίμνης θαυμάζοντας την ομορφιά της φύσης. Η λίμνη Πλαστήρα είναι τεχνητή λίμνη μεγάλο έργο της εποχής του Πλαστήρα που δημιουργήθηκε από την αλλαγή της ροής ΤΡΙΏΝ ΠΟΤΑΜΏΝ με κυριώτερο του Ταυρωπού. Το φράγμα όχι μόνο ήταν χρήσιμο για την παραγωγή ηλεκτρ. ρεύματος αλλά και στην άρδευση της περιοχής. Η φύση δούλεψε μόνη όπως μόνο αυτή γνωρίζει και με την πάροδο των χρόνων δημιουργήθηκε εξαιρετικής ομορφιας τόπος. Είναι πανέμορφη όλες στις εποχές του χρόνου και θεωρείται από τα πιο ωραια αξιοθέατα της χώρας μας. Επιστροφή στα ΤΡΙΚΑΛΑ. Χρόνος ελεύθερος διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 4 η Αφού πάρουμε πρωινό θα ξεκινήσουμε την επίσκεψη του ιστορικού κέντρου των ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Θα επισκεφτούμε το ΚΟΥΡΣΟΥΜ ΤΖΑΜΙ έργο του Μεγάλου αρχιτέκτονα ΣΙΝΑΝ , το μουσείο του ΤΣΙΤΣΑΝΗ, τη συνοικία Βαρόσι , και το ΡΟΛΟΙ σήμα κατατεθέν της πόλης. Παίρνοντας μια τελευταία όμορφη εικόνα από την πόλη αυτή την αποχαιρετούμε και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Αναχώρηση γύρω στις 12 περίπου το μεσημέρι. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση θα φτάσουμε νωρίς το βράδυ στον προορισμό μας.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ –ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΤΙΜΗ 195 ΕΥΡΩ ΤΟ ΆΤΟΜΟ σε δίκλινο δωμάτιο

 

1. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Ολες τίς μεταφορές όπως στο πρόγραμμα με πολυτελές
λεωφορείο.
2. 3 διανυκτερεύσεις στο ξεν. ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ 3* ΜΕ ΠΡΩΙΝΌ ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.
3. Εμπειρο συνοδό αρχηγό του γραφείου μας.
4. ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 50 ΕΥΡΏ.


Στην εκδρομη αυτή έχουν ληφθεί τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται για τον κορονοιό σε όλες τις φάσεις. ΔΗΛ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.
ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΟΓΑ 2020 τα οποία λήγουν στις 30/6 /21.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 1,50 ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ.
Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.
ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ 35 ΑΤΟΜΑ . ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΑΡ. ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ.

Kalkavoura Travel

Πρακτορείο: Kalkavoura Travel
Τηλέφωνα: 2763023805 - 6972871475
Email: info@kalkavoura-travel.gr
Ιστότοπος: www.kalkavoura-travel.gr

Δημοφιλή άρθρα

Facebook

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 16 επισκέπτες και κανένα μέλος